Volg ons op Facebook, Instagram of Twitter

« Terug naar de veelgestelde vragen

Wanneer graaf ik de theezakjes op?

De theezakjes kan je al opgraven op 8 september: de zakjes moeten 24 uur drogen.

Op 8 september mag je starten met het opgraven van de theezakjes en het nemen van je bodemstaal. Je hebt hiervoor het nodige materiaal ontvangen in je meetpakket. Belangrijk: de theezakjes moeten 24 uur drogen voordat je ze inpakt voor verzending.

Na 24 uur steek je de theezakjes, de bodemstaal en het andere materiaal, inclusief bodemsensor, terug in de doos. Je brengt de doos uiterlijk 16 september (maar liefst eerder) terug binnen bij de eerder door jou geselecteerde Bruno of Horta. 

Bekijk de instructies voor het opgraven van de theezakjes en nemen van een bodemstaal alvast in de handleiding: Bodemleven-handleiding in PDFJe vindt deze ook terug in je meetpakket als boekje. 

Andere veelgestelde vragen

« Terug naar de veelgestelde vragen