Volg ons op Facebook, Instagram of Twitter

« Terug naar de veelgestelde vragen

Welke resultaten krijg ik aan het eind van het onderzoek?

Je ontvangt van ons een reeks analyses in februari 2024.

Aan het eind van het onderzoek, tussen 9 en 16 september 2023, graaf je de theezakjes terug op. Ook neem je op dat moment een bodemstaal. Je laat de theezakjes 24 uur drogen en brengt deze, samen met de bodemsensor, vervolgens terug binnen bij een Horta Tuincentrum of Bruno Tankstation. 

Het wetenschappelijke team gaat aan de slag met de analyse van jouw bodemstaal en theezakjes op aanwezig bodemleven, voedingsstoffen en bodemtype.

De resultaten van deze analyse, en hoe jouw tuinbodem zich verhoudt tegenover andere Limburgse tuinen, ontvang je in februari 2024. Je leest dan ook mee met de bredere resultaten in Het Belang van Limburg.

 

Andere veelgestelde vragen

« Terug naar de veelgestelde vragen