Volg ons op Facebook, Instagram of Twitter

5.181x bedankt!

10 april sloten we de inschrijvingsperiode af. Bekijk de spreiding van alle kandidaatmeetpunten op de plattegrond.

Met een eindtotaal van 5.181 inschrijvingen kunnen we het enthousiasme voor deelname aan burgerwetenschapsproject Bodemleven zeker groot noemen. De inschrijvingen komen uit alle hoeken van Limburg: bekijk de spreiding op de kaart hieronder.

 

Op 19 april maken we de selectie van 1.000 deelnemers bekend. Deze burgerwetenschappers duiken onder het maaiveld en brengen samen met ons het Limburgs bodemleven in kaart. Hiervoor graven ze een aantal theezakjes in in hun tuin en plaatsen er een slimme bodemsensor – een soort miniweerstationnetje- naast. Hoe we deze selectie maken, lees je hier

Lees ondertussen ook mee in de artikels van Het Belang van Limburg en abonneer je onderaan deze pagina op de nieuwsbrief en social media kanalen van Bodemleven om niets te missen over het onderzoek.

Ander nieuws