Volg ons op Facebook, Instagram of Twitter

Kom naar het Bodemleven-slotevent!

Op 24 maart ontvangen we je graag op campus Diepenbeek
De voorbije maanden heb je met grote inspanning meegewerkt aan dit initiatief, en dat heeft zeer interessante resultaten opgeleverd over het bodemleven in Limburg! We willen dit graag met je delen en nodigen je daarom van harte uit op ons slotevenement op zondag 24 maart 2024 van 13.30 tot 17.00 uur aan de Universiteit van Hasselt, campus Diepenbeek. Schrijf je snel in: de plaatsen zijn beperkt! De namiddag start met een toelichting over de belangrijkste wetenschappelijke resultaten van het onderzoek, gegeven door hoofdonderzoeker dr. Sofie Thijs (14.00 tot 15.00 uur), gevolgd door een vraag & antwoord sessie, en slotwoord van minister Zuhal Demir (15.15 uur). Daarna is er aansluitend een netwerkmarkt, waar je met een drankje nog gezellig kan napraten.

Wat valt er nog te beleven?

We stellen ter gelegenheid van dit event ook ons laboratorium open (15.30 tot 17.00 uur) met een woordje toelichting van de laboranten. Is je honger naar wetenschap hierna nog niet gestild, dan kan je met je partner, vrienden of (klein)kinderen een letterlijke stap in de ‘microbenwereld’ wagen. Wat dit belevingsproject juist is houden we nog even geheim. Maar met studenten van de LUCA school of arts, Genk en 3D-artiesten uit Chicago, USA, wordt hier achter de schermen aan iets moois gewerkt! We hopen je graag op deze dag te mogen verwelkomen! De toegang is gratis maar schrijf je voor 20 februari in, de plaatsen zijn beperkt. De eerste 100 inschrijvers hebben ook de mogelijkheid een filmvoucher voor ‘Onder het Maaiveld’ te verzilveren. Schrijf je hier in! Klik hier voor meer informatie over de bereikbaarheid van Campus Diepenbeek.

Ander nieuws